Skip to product information
1 of 1

EMB Pretty

Mostra mbrojtëse e dyllit Crowning Glory

Mostra mbrojtëse e dyllit Crowning Glory

Çmimi i rregullt £2.50 GBP
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve £2.50 GBP
Sale E shitur
Taksa e përfshirë. Transporti i llogaritur në arkë.
PLEASE NOTE THAT WE WILL BE CLOSED BETWEEN 17th JUNE & 3rd JULY | ANY ORDERS PLACED AFTER 10th JUNE WILL BE PROCESSED WHEN WE RE-OPEN

Shoqërimi i përsosur për çmimin tuaj të ri Jesmonite për ta mbajtur atë në mënyrën më të mirë

Punon mirë edhe në beton dhe dru

Informacion i rendesishem

Dyll vulosje dhe mbarimi për të krijuar posaçërisht për përdorim me Jesmonite, por gjithashtu funksionon mirë me beton, suva të parisit, eko-rrëshirë dhe dru

Një mjet fantastik nëse zotëroni copa Jesmonite që kërkojnë ri-depilim çdo disa muaj

Nxjerrë ngjyrën e pjesës suaj dhe jep një përfundim rezistent ndaj ujit

Përzier duke përdorur përbërës natyralë, me bazë bimore: vaj kokosi, dyll soje, dyll carnauba dhe vaj esencial grejpfrut

1. Aplikoni një shtresë të hollë dylli në të gjithë sipërfaqen duke përdorur një leckë të pastër mikrofibre
2. Lëreni për 5-10 minuta
3. Aplikoni një shtresë tjetër të hollë dylli në të gjithë sipërfaqen
4. Hiqni butësisht tepricat për të lënë një shkëlqim të bukur, rezistent ndaj ujit

SHËNIM- Dylli jep një përfundim rezistent ndaj ujit, por NUK është plotësisht i papërshkueshëm nga uji nëse nuk ri-aplikohet rregullisht

Historia pas Crowning Glory
Kalova një kohë të gjatë duke blerë dyllë për t'i përdorur në copat e mia Jesmonite dhe, megjithëse gjeta disa opsione të mrekullueshme, asnjëri prej tyre nuk më dha mbrojtjen që kërkoja. Fillova të eksperimentoja me përzierjet dhe raportet e mia derisa më në fund arrita te Crowning Glory.
I quajtur Crowning Glory sepse nxjerr në pah bukurinë në pjesët tuaja dhe i përfundon ato në mënyrë perfekte, ai mund të përdoret gjithashtu në disa materiale në të gjithë shtëpinë, kështu që është gjithashtu shumëfunksional!

Dimensionet

10 ml

Informacion për kujdesin

Materiale

Shikoni detajet e plota
Carbon-neutral shipping with Shopify Planet
Carbon-neutral shipping on all orders
We fund innovations in...
Direct Air Capture
Bio Oil
Mineralization
Powered by Shopify Planet