Skip to product information
1 of 6

EMB Pretty

Enë sapuni me guaskë me teksturë mermeri

Enë sapuni me guaskë me teksturë mermeri

Çmimi i rregullt £14.00 GBP
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve £14.00 GBP
Sale E shitur
Taksa e përfshirë. Transporti i llogaritur në arkë.
Ngjyra primare
PLEASE NOTE THAT WE WILL BE CLOSED BETWEEN 17th JUNE & 3rd JULY | ANY ORDERS PLACED AFTER 10th JUNE WILL BE PROCESSED WHEN WE RE-OPEN
Guaca deti me teksturë mermeri me gaz? Aksesori perfekt i banjës!

Informacion i rendesishem

- Përmban agregate mermeri natyral, materiali i jep pamjen dhe ndjesinë e mermerit ndërsa është më i lehtë dhe miqësor ndaj mjedisit

Çdo artikull përzihet me dorë dhe derdhet me dorë sipas porosisë, duke krijuar një pjesë krejtësisht unike çdo herë (fotot janë vetëm për referencë)
Për shkak se ato janë të punuara me dorë, priten ndryshime në ngjyrë, teksturë dhe flluska ajri etj. megjithatë kjo e bën secilin unik
*Ngjyrat mund të ndryshojnë pak në ekran dhe personalisht

Dimensionet

10,5 x 10 cm

Informacion për kujdesin

• I papërshkueshëm nga uji
• Hidhni ujin e tepërt

Materiale

Jesmonit me agregate mermeri natyral

Shikoni detajet e plota
Carbon-neutral shipping with Shopify Planet
Carbon-neutral shipping on all orders
We fund innovations in...
Direct Air Capture
Bio Oil
Mineralization
Powered by Shopify Planet