Skip to product information
1 of 8

EMB Pretty

Pjatë sapuni graniti me kurriz

Pjatë sapuni graniti me kurriz

Çmimi i rregullt £17.00 GBP
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve £17.00 GBP
Sale E shitur
Taksa e përfshirë. Transporti i llogaritur në arkë.
Ngjyra primare
PLEASE NOTE THAT WE WILL BE CLOSED BETWEEN 17th JUNE & 3rd JULY | ANY ORDERS PLACED AFTER 10th JUNE WILL BE PROCESSED WHEN WE RE-OPEN
Shkëlqim natyral

Informacion i rendesishem

- Me madhësi të dyfishtë
- Kthesë e lehtë për të ndihmuar kullimin
- Përmban agregate graniti natyral, materiali i jep pamjen dhe ndjesinë e granitit ndërsa është më i lehtë dhe miqësor ndaj mjedisit

Çdo artikull përzihet me dorë dhe derdhet me dorë sipas porosisë, duke krijuar një pjesë krejtësisht unike çdo herë (fotot janë vetëm për referencë)
Për shkak se ato janë të punuara me dorë, priten ndryshime në ngjyrë, teksturë dhe flluska ajri etj. megjithatë kjo e bën secilin unik
*Ngjyrat mund të ndryshojnë pak në ekran dhe personalisht

Dimensionet

16 x 11 cm

Informacion për kujdesin

• I papërshkueshëm nga uji
• Hidhni ujin e tepërt

Materiale

Jesmonite me inerte graniti natyral

Shikoni detajet e plota
Carbon-neutral shipping with Shopify Planet
Carbon-neutral shipping on all orders
We fund innovations in...
Direct Air Capture
Bio Oil
Mineralization
Powered by Shopify Planet